Den legendariske Kiss-frontfiguren, Gene Simmons, har investert $ 300 000 i Cardano (ADA).

  • Gene Simmons of Kiss har kjøpt $ 300 000 dollar i Cardano.
  • Han sier at mynten er mye billigere enn Bitcoin og har stort potensial.
  • Simmons fastholder at tweets ikke er investeringsråd.

Denne gangen sa han at han hadde kjøpt $ 300 000

Gene Simmons, den berømte bassisten til Kiss, har gått til Twitter for å snakke om kryptovalutaer. Denne gangen sa han at han hadde kjøpt $ 300 000 i Cardano (ADA).

For å forklare årsakene bak avgjørelsen hevdet Simmons at ADA på en eller annen måte er rimeligere enn andre mynter.

„Det er øre i forhold til mine andre beholdninger som Bitcoin, som er over $ 50 000 per mynt. Jeg tror at alle skal ha råd til kryptovaluta. Og her er en jeg tror på, ”skrev musikeren.

Men det er ett problem her. Det er mulig å kjøpe brøkdeler av kryptovalutaer, så mens 1 Bitcoin er verdt $ 52 800, kan alle kjøpe 0.0001 Bitcoin for bare $ 5. Dette betyr at en høy pris ikke er en hindring for inngang for noen mynt.

Den beste måten å sammenligne mynter på er å se på deres respektive markedsverdi, som tar hensyn til hvordan hver mynt har forskjellig tilbud. I Cardanos tilfelle har den 31 milliarder mynter i omløp, sammenlignet med Bitcoins 18,6 millioner – derfor hvorfor den har en så lav pris i sammenligning.

I et svar til en av hans tilhengere pekte Simmons også på det faktum at Cardano ble skapt av Charles Hoskinson, en av grunnleggerne av Ethereum, som er trygg på at 2021 vil være „det mest produktive året i Cardanos historie“ til dags dato.

Hoskinson var rask med å reagere på disse uttalelsene og sa at han ønsker Simmons velkommen til Cardano-familien. „Stem meg hvis du trenger støtte,“ la Hoskinson til.

Cardano, som for tiden er den sjette største kryptokurrency etter markedsverdi, har sett en økning i prisen de siste ukene, og vil gjennomgå en planlagt Mary hard fork 1. mars. Beskrevet som „en av de viktigste hendelsene som har skjedd på Cardano blockchain siden Shelley utrulling ”i fjor, vil oppgraderingen gjøre det mulig for folk å lage tokens på plattformen.

Gene Simmons kommer inn i krypto

Simmons affære med kryptokurver startet tilbake i 2017 da Bitcoin samlet seg til $ 20.000, men rockestarten gikk av radaren under „kryptovinteren“ i 2018 og 2019.

Tre år senere, i september 2020, støttet Simmons Cameron Winklevoss ‚melding der Gemini-børsens medstifter oppfordret folk til å bruke bankkontoer til å kjøpe kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum.

Tidligere denne måneden, noen dager etter at prisene på Dogecoin og XRP plutselig økte, avslørte musikeren at han investerte i begge disse kryptovalutaene.

Noen kommentatorer beskyldte Simmons for å ha blitt betalt for å markedsføre altcoins som Cardano, men Kiss-frontmannen insisterer på at tweets ikke er investeringsråd.

“Jeg er ikke her for å gi deg investeringsråd. Gjør din egen undersøkelse, fortsetter jeg å fortelle dere. I tillegg kjenner du meg ikke. Så tanken på å være venner med deg er ikke først og fremst i mitt sinn, ”sa han.