For et par timer siden testede den amerikanske præsident Donald Trump positivt for Covid-19, der sendte aktiemarkederne i en nedadgående spiral. Bitcoin Code og kryptomarkeder afspejlede bevægelsen og er et hav af rødt i øjeblikket.

Efter et positivt Covid-19 testresultat fra en af Donald Trumps nærmeste hjælpere tog POTUS selv testen, der gav det samme resultat for ham og First Lady. Han tweetede nyheden for et par timer siden.
Globale aktiemarkeder har allerede reageret i et kraftigt lysbillede, og kryptomarkeder ser ud til at følge dem nedad i skrivende stund.

Bitcoin dumper til ugentligt lavt
Bitcoin faldt 2,5%, da nyheden brød ned fra $ 10.660 til $ 10.390 ifølge Tradingview.com. Der var dog et større fald, da BitMEX-nyheden brød et par timer før det.

Bitcoin-pris

Der har været en mindre genopretning til $ 10.470-niveauet i skrivende stund, hvilket har sat aktivet tilbage til ugentlig support.

Når man ser på den langsigtede opfattelse, er Bitcoin stadig inden for sin rækkevidde-båndede kanal, og denne reaktion fra nyhedssælgende bjørne har kun været en blip.

Du kan også lide:
Globale markeder falder efter trussel om ny told fra præsident Trump: Bitcoin er stabil
De, der købte Bitcoin på Coinbase med deres $ 1200 stimuleringskontrol, ser nu anstændige fortjeneste
Bitcoin-pris stiger $ 500 efter den iranske Quds Force’s ledermord
Crypto-forhandler, ‚Farmer Bluntz‘ påpegede, at Bitcoin ikke længere var korreleret med guld, men mere til aktier. Guldpriserne steg over en procent efter nyheden, der tog det ædle gule metal tilbage over $ 1.900 / oz igen.

Naturligvis glædede kryptovertrækkerne og Bitcoin-basherne som permeaber Nouriel Roubini, at markederne styrtede ned.

Der vil altid være nedsættende, men faktum er, at Bitcoin stadig er i en seks måneders opadgående tendens og har fået 45% siden begyndelsen af dette år. Hvis dias fortsætter, kunne Bitcoin finde support på $ 10.200, men under dette er det næste niveau i det lave $ 9.000-interval.

Andetsteds på Crypto Markets
Naturligvis fulgte resten af de digitale lemminger Bitcoins korte nedgang, og den samlede markedsværdi er faldet med 8%, siden nyheden brød ud for et par timer siden.

Ethereum har mistet omkring 5% i et fald tilbage til $ 345, men det er også stadig inden for sin sidelæns kanal, som er dannet i løbet af de sidste par uger.

DeFi-tokens tager de største 24-timers hits i øjeblikket med YFI, SNX, UMA, BAND, KNC, SOL, SUSHI og COMP, der alle taber dobbelt tal.

Der kan være mere smerte før gevinst, men som vi har set utallige gange før, er dette bare endnu en normal dag for kryptomarkeder, uanset hvem der tilfældigvis har fanget Coronavirus.